Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Klinkhamel, wonende te Dülken (D), overleden te Amern Sankt Georg (D).


Zij was gehuwd met
Peter Mathis Feyen, wever, wonende te Dülken (D), overleden te Amern Sankt Georg (D) na 1825.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Gerard, linnenwever, geboren te Dülken (D) op 4 september 1798, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 19 augustus 1857.
    Hij is getrouwd te Neer op 2 februari 1825 (1) met Johanna Gertrudis Coenen, weverin, gedoopt te Heythuysen op 31 oktober 1784, wonende te Nunhem en te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 20 maart 1832, dochter van Thomas Coenen en Henrica Kerker.
    (Zij is eerder getrouwd te Nunhem op 22 november 1810 met Jean Guilliaume Scheres, wever, geboren te St. George Ameren (D) op 17 november 1770, wonende te Nunhem en te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 5 november 1823, zoon van Peter Scheeres en Catharina Mulders.)
    Hij is getrouwd te Neer op 16 april 1834 (2) met Jeanne Houben, landbouwster, geboren te Neer op 3 september 1801, gedoopt aldaar op 3 september 1801, overleden te Roggel op 19 september 1882, dochter van Angelus Houben en Helena van Lier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina