Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Janssen, overleden te Goederüde op 5 september 1808.


Zij was gehuwd met
Gerard Stevens, dagloner, geboren te Beesel rond 1759, overleden te Kessel op 25 april 1818, zoon van René Stevens en Catharina Janssen.
(Hij is later getrouwd te Kessel op 29 juni 1814 met Marie Jacobs, dagloonster, geboren te Kessel rond 1762, overleden aldaar op 7 april 1823, dochter van Pierre Jacobs en Emilie Doomen. (Zij was weduwe van Leonard Driessen, dagloner.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Reinier, geboren te Tergau Holland op 17 september 1789, overleden te Beesel op 14 december 1847.
    Hij is getrouwd te Beesel op 30 april 1814 met Anne Marie Claessen, geboren te Beesel op 12 november 1787, overleden aldaar op 7 maart 1854, dochter van Michiel Claessen en Barbara Ballij.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina