Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Susanna Maria Heijnen, geboren te Roggel op 7 maart 1925, wonende aldaar en te Neer, overleden te Nijmegen op 1 december 1963, begraven te Neer op 4 december 1963, dochter van Peter Hubertus Heijnen en Anna Hubertina Korsten.


Zij is getrouwd te Neer op 27 september 1954 met
Bernardus Geraets, magazijnbediende en arbeider, geboren te Neer op 13 december 1925, overleden te Heythuysen (b) op 23 februari 2015, begraven te Neer op 28 februari 2015, zoon van Hendrikus Geraets en Margaretha Giezen.
(Hij is later getrouwd in het jaar 1968 met Maria T W Hennes, afkomstig uit Ubach over Worms, geboren op 8 oktober 1928, overleden op 2 juli 2009, begraven te Neer op 7 juli 2009.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina