Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Jaegers, overleden te Amern (D) op 30 juni 1795.


Hij was gehuwd met
Allegonda Schreurs, overleden te Baesheim (Kreveld).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, dagloner, geboren te St Tönis (D) op 17 februari 1778.
    Hij was gehuwd (1) met Christina Schreurs, overleden te Amern (D) op 2 maart 1820.
    Hij is getrouwd te Neer op 8 mei 1822 (2) met Hendrina Wezendonck, landbouwster, geboren te Gruterbosch op 19 augustus 1782, overleden te Neer op 3 februari 1838, dochter van Theodorus Wesendonk en Mechtildis Busling.
    (Zij was weduwe van Jan Schreurs, landbouwer, geboren te Neer rond 1777, overleden aldaar op 1 augustus 1817, natuurlijke zoon van Anne Schreurs en Anne Beurskens.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina