Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martina van den Bercken, geboren te Nunhem op 9 september 1795, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 november 1846, dochter van Hendrikus van den Bercken en Anna Wagemans.


Zij is getrouwd te Nunhem op 2 oktober 1823 met
Mathieu Scheres, dienstknecht, geboren te Haelen op 27 april 1802, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 14 december 1869, zoon van Jean Mathieu Piere Scheeres en Anna Catharina van Essen.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 4 oktober 1847 met Gertruijde Stappers, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 2 maart 1803, overleden aldaar op 23 maart 1880, dochter van Willem Stappers en Anna Catharina Gubbels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina