Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Vleeshouwers, geboren te Hunsel rond 1749, overleden te Weert op 16 augustus 1819, zoon van Antonius Vleeshouwers en Maria Stevens.


Hij was gehuwd met
Margarite Coenen, werkvrouw, geboren te Hunsel rond 1757, overleden te Weert op 28 oktober 1839, dochter van Jacobus Coenen en Gertrude Stappers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Geertruida, landbouwster, geboren te Hunsel op 13 oktober 1785.
    Zij is getrouwd te Weert op 12 juni 1821 met Jacobus Pellemans, landbouwer, geboren te Maarheeze op 1 maart 1789, zoon van Matheus Pellemans en Elizabeth van Halen.
  • 3 : Jacques, landbouwer, geboren te Hunsel op 22 september 1797.
    Hij is getrouwd te Weert op 23 januari 1821 met Joanna Maria Ogier, landbouwster, geboren te Neeritter op 25 augustus 1793, dochter van Nicolaas Ogier en Geertruida Kuipers.
  • 4 : Henrij, geboren te Heythuysen op 13 november 1800.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina