Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Derikx, landbouwer, geboren te Neer op 3 november 1814, overleden te Roermond op 21 april 1882, zoon van Jacobus Dirckx en Anna Jansen.


Hij is getrouwd te Roermond op 21 november 1846 met
Joanna Peeters, dienstmeid en landbouwster, geboren te Helden op 30 januari 1807, dochter van Jacobus Peters en Elisabeth van Knippenbergh.
(Zij is eerder getrouwd te Helden op 24 februari 1838 met Willem Rölkens, dienstknecht, geboren te Herkenbosch op 16 juli 1796, zoon van Willem Rölkens en Mechtildis Gerads.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina