Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubert Herman Joseph Arets, landbouwer, geboren te Neer op 9 februari 1815, wonende aldaar en te Kessel, overleden aldaar op 25 april 1875, zoon van Petrus Johannes Arits en Elisabeth Gielen.


Hij is getrouwd te Kessel op 18 november 1858 met
Maria Gertruid Niessen, landbouwster, geboren te Kessel op 23 september 1814, wonende aldaar, dochter van Petrus Nijs en Maria Agnes Clemens.
(Zij is eerder getrouwd te Kessel op 15 april 1845 met Hendrik Peeters, dagloner, geboren te Kessel op 22 mei 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 november 1853, zoon van Gerard Peeters en Anna Catharina Peeters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Kessel rond 1861, overleden aldaar op 22 augustus 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina