Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hermanus Niessen, landbouwer, geboren te Neer op 27 augustus 1903, wonende te Neer op Gerheggen en te Helden, overleden op 10 augustus 1984, zoon van Theodorus Niessen en Wilhelmina Heeskens.


Hij is getrouwd te Helden op 19 mei 1930 met
Maria Muijsenberg, geboren te Helden op 28 oktober 1902, overleden op 8 mei 1987, dochter van Johannes Muijsenberg en Christina Maria Lemmen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina