Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathias Hubertus Winkelmolen, landbouwer en mijnwerker, geboren te Neer op 1 augustus 1900, overleden te Amstenrade (V) op 2 juli 1976, begraven te Beek, zoon van Johannes Antonius Winkelmolen en Mathea Levels.


Hij is getrouwd te Meerssen op 4 mei 1929 (1) met
Maria Petronella Eertmans, geboren te Meerssen op 17 december 1907, overleden te Heerlen op 1 december 1935, dochter van Pieter Alphons Hubert Eertmans en Maria Hubertina Smeets.

Hij is getrouwd te Nieuwenhagen op 12 juni 1936 (2) met
Elisabeth Brondies, geboren te Buschhausen (D) op 6 oktober 1902, overleden op 29 juni 1982, begraven te Beek, dochter van Jan Brondies en Pauline Deak.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina