Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jacobus Hubertus Winkelmolen, timmerman, geboren te Neer op 10 juni 1892, overleden te Horn op 11 augustus 1973, begraven te Neer, zoon van Johannes Antonius Winkelmolen en Mathea Levels.


Hij is getrouwd te Belfeld op 13 mei 1918 met
Maria Helena Hubertina Kirkels, geboren te Horn op 21 oktober 1893, overleden te Sittard op 13 februari 1977, begraven te Neer op 20 februari 1977, dochter van Peter Hubert Kirkels en Maria Elisabeth Knoops.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Antonius Marie, geboren te Maastricht op 27 januari 1920, overleden op 15 juni 1925.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina