Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter Sillekens, landbouwer, geboren te Roggel op 28 november 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 april 1910, zoon van Lambert Sillekens en Chatharine Vossen.


Hij is getrouwd te Neer op 11 oktober 1886 met
Megtildis Vogels, landbouwster, geboren te Neer op 2 januari 1831, overleden aldaar op 25 april 1904, dochter van Renerus Vogels en Chatrijna Gerats.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 2 april 1875 met Christiaan Sijben, dienstknecht en akkerbouwer, geboren te Neer op 26 december 1835, wonende te Kessel, overleden te Neer op 1 december 1885, zoon van Matthias Sijben en Catherine van Roy.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina