Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Dorssers, costuumnaaister, geboren te Neer op 29 maart 1891, overleden te Wylre op 19 maart 1947, dochter van Johannes Dorssers en Odilia Tillemans.


Zij is getrouwd te Neer op 7 juni 1920 met
Francis Smits, machinist, geboren te Meijel op 20 november 1893, overleden te Horn op 18 juni 1976, zoon van Martinus Smits en Maria Anna Geris.
(Hij was later gehuwd met Anna Krings.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martin August, geboren te Meijel rond 1922, overleden aldaar op 24 februari 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina