Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Mooren, arbeider, geboren te Heel en Panheel op 14 september 1855, zoon van Pierre Jean Mooren en Anna Elisabeth Corstjens.


Hij is getrouwd te Grathem op 5 april 1880 met
Catharina Smolenaers, herbergierster en dienstmeid, geboren te Nederweert op 15 februari 1857, wonende te Neer op het Eiland, te Neer op de Baant en te Heel en Panheel, dochter van Joseph Smolenaers en Jeanne Catherine Mertens.
(Zij is later getrouwd te Neer op 27 juli 1885 met haar zwager Peter Henricus Mooren, postbode, kleermakersleerling en rentenier, geboren te Grathem op 1 januari 1853, overleden te Neer op 1 februari 1893, zoon van Pierre Jean Mooren en Anna Elisabeth Corstjens. Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 26 januari 1898 met Andreas Joannes Geenen, landbouwer, geboren te Pol (gemeente Wessem) rond 1867, zoon van Theodorus Hubertus Geenen en Maria Catharina Marechal.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Heel op 17 januari 1881, wonende te Neer.
  • 2 : Peter Joannes, geboren te Heel en Panheel op 9 januari 1883, wonende te Neer op het Eiland, overleden te Neer op 31 januari 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina