Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Wilhelmina van Dael, dienstbode, geboren te Neer op 14 november 1894, wonende aldaar en te Tegelen, overleden aldaar op 20 september 1975, dochter van Gerardus Hubertus van Dael en Johanna Derikx.


Zij is getrouwd te Tegelen op 14 juni 1920 met
Peter Mathis Sijbers, fabrieksarbeider, geboren te Tegelen op 8 juli 1889, wonende aldaar, overleden te Tegelen Steijl op 29 juni 1937, zoon van Joannnes Sijbers en Dorethea Josephine Stoffels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina