Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina van Dael, dienstmeid, geboren te Neer op 25 augustus 1896, overleden te Venray op 26 maart 1977, begraven te Kessel op 30 maart 1977, dochter van Gerardus Hubertus van Dael en Johanna Derikx.


Zij is getrouwd te Neer op 7 mei 1923 met
Mathis Hubert Sonnemans, bakker, geboren te Kessel op 1 oktober 1886, overleden rond 1951, zoon van Petrus Joannes Sonnemans en Judith Cuipers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Wilhelmus, geboren te Kessel in juli 1939, overleden aldaar op 1 januari 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina