Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria van Dael, dienstmeid, geboren te Neer op 25 april 1891, overleden te Venlo op 24 april 1978, begraven te Kessel, dochter van Gerardus Hubertus van Dael en Johanna Derikx.


Zij is getrouwd te Kessel op 16 april 1914 met
Mathijs Houba, landbouwer, geboren te Kessel op 23 februari 1874, overleden aldaar op 4 oktober 1954, zoon van Jacob Houba en Johanna Bruinen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina