Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hermanus Murrer, slot- en kachelmaker, overleden na 1885.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Casmans, overleden na 1885.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Adolf, zadelmaker, caféhouder, winkelier, tapper en brandmeester, geboren te Maastricht op 31 oktober 1852, overleden te Neer op 14 december 1927.
    Hij is getrouwd te Neer op 20 april 1885 met Anna Catharina Huismans, dienstmeid, geboren te Neer op 9 oktober 1858, overleden aldaar op 11 maart 1915, dochter van Hendricus Huijsmans en Lucia Janissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina