Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Hubertus van Heugten, sluisknecht, geboren te Neer op 31 mei 1886, overleden te Someren-Eind op 7 oktober 1973, begraven aldaar op 10 oktober 1973, zoon van Petrus Henricus Hubertus van Heugten en Joanna Smets.


Hij is getrouwd te Nederweert op 24 oktober 1919 met
Maria Elisabeth Hubertina Houben, landbouwster, geboren te Nederweert op 5 mei 1895, dochter van Jan Mathias Hubert Houben en Henrica Verhijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina