Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Niessen, voerman en arbeider, geboren te Neer op 17 mei 1888, wonende aldaar en te Kessel, overleden te Kessel-Eik op 5 januari 1971, zoon van Petrus Niessen en Anna Maria Caelers.


Hij is getrouwd te Neer op 1 mei 1922 met
Adelida Agnes Maria Kuijpers, geboren te Haelen op 8 november 1896, wonende te Neer en te Kessel, overleden te Kessel-Eik op 30 september 1973, dochter van Christiaan Kuijpers en Hendrina Agnes van Berkel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Petrus Gerardus, geboren te Kessel op 1 december 1933, wonende te Roggel, overleden aldaar op 18 oktober 2003, gecremeerd te Baexem op 22 oktober 2003.
    Hij is getrouwd te Kessel op 22 september 1960 met Johanna Maria Theresia Bergs, geboren te Kessel op 19 november 1932, wonende te Roggel, overleden op 2 januari 1996, begraven te Roggel, dochter van Johannes Bergs en Gertrudis Maria van den Bercken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina