Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Baptist van Heugten, schoenmaker, geboren te Neer op 21 februari 1885, overleden te Venlo op 22 maart 1944, zoon van Petrus Henricus Hubertus van Heugten en Joanna Smets.


Hij is getrouwd te Helden op 27 april 1914 met
Maria Theodora Snellen, geboren te Helden op 27 juli 1887, overleden aldaar op 29 augustus 1956, dochter van Peter Jan Snellen en Anna Maria Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Gerardus, garagist, geboren op 12 maart 1920, overleden op 31 oktober 1976, begraven te Helden-Dorp.
    Hij was gehuwd met Johanna Juliana Ciggaar, geboren te Pekalongan (Java) op 7 juli 1921, overleden op 31 oktober 2001.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina