Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christina Peeters, geboren te Neer op 20 december 1890, wonende te Roggel, overleden te Neerpelt (Z) op 16 januari 1980, dochter van Anthonius Peeters en Cornelia Sijben.


Zij is getrouwd te Roggel op 25 april 1919 met
Mathijs Goossens, landbouwer, geboren te Hamont (B) op 7 april 1892, wonende te Heythuysen, overleden te Hamont-Lo op 31 maart 1967, zoon van Peter Jan Goossens en Francisca van Rull.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina