Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Maria Impelmans, landbouwer, geboren te Neer op 28 november 1884, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 6 juni 1951, zoon van Cornelis Hubertus Impelmans en Anna Elisabeth Hendrikx.


Hij is getrouwd te Swalmen op 26 mei 1919 met
Maria Petronella Verdonschot, geboren te Baexem op 30 april 1889, overleden te Swalmen op 17 maart 1973, dochter van Jan Mathijs Verdonschot en Maria Susanna Erens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina