Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Koopmans, landbouwster, geboren te Velden op 21 april 1822, wonende aldaar en te Echt, overleden na 1884.


Zij is getrouwd te Arcen en Velden op 26 april 1847 met
Petrus Antonius Heldens, landbouwer, geboren te Velden op 9 december 1818, wonende aldaar en te Echt, overleden aldaar op 1 juni 1908.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, knecht, geboren te Velden op 4 juni 1849, wonende te Roermond, overleden aldaar op 3 augustus 1922.
    Hij is getrouwd te Neer op 4 januari 1884 met Gertrudis Hendrikx, dienstmeid, geboren te Roggel op 24 januari 1858, wonende te Neer, overleden te Roermond op 25 februari 1924, dochter van Johannes Mathijs Hendrikx en Petronilla Klaassen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina