Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Anna Margaretha Peuten, wonende te Wankum (D), overleden na 1883.


Zij was gehuwd met
Peter Driessen, landbouwer, wonende te Wankum (D), overleden na 1883.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, geboren te Wankum (D) op 24 augustus 1852, wonende te Neer en te Grefrath (D).
  • 2 : Maria Sibylla, geboren te Wankum (D) op 12 oktober 1854, wonende aldaar en te Neer op de Hammermolen, overleden te Tegelen op 17 mei 1897.
    Zij is getrouwd te Neer op 27 augustus 1883 met Leonardus van de Voort, molenaar, geboren te Hunsel op 22 april 1844, wonende te Neer op de Hammermolen, overleden te Tegelen op 20 november 1900, zoon van Lambertus van de Voort en Gertrudis Gerats.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina