Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Claessen, schoenwinkel en dienstmeid, geboren te Neer op 2 juni 1896, wonende aldaar, overleden te Venlo op 13 januari 1985, begraven te Kessel, dochter van Petrus Claessen en Anna Maria Sijben.


Zij is getrouwd te Kessel op 6 juni 1918 met
Johannes Sieben, schoenmaker en schoenwinkel, geboren te Kessel op 10 november 1890, wonende aldaar, overleden op 25 oktober 1943, zoon van Lambertus Sieben en Anna Gertruid Buskens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Petrus Gerardus, geboren te Kessel op 22 maart 1930, wonende te Blerick, overleden op 28 oktober 2001.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina