Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnoldus Joseph Hermans, zagenslijper, arbeider en houtzager, geboren te Neer op 10 februari 1897, wonende te Neer op Hanssum en te Roermond, overleden te Neer op 21 februari 1965, zoon van Peter Anthoon Hubert Hermans en Willemina Veugelers.


Hij is getrouwd te Roggel op 31 december 1926 met
Maria Sophia Houben, geboren te Roggel op 19 september 1899, wonende te Helden, overleden te Venlo (Z) op 21 november 1989, begraven te Neer op 25 november 1989, dochter van Conrardus Hubertus Houben en Margaretha Sillekens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina