Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnoldus Hubertus Hermans, dienstknecht, geboren te Neer op 1 december 1891, wonende te Beesel, overleden te Reuver op 14 oktober 1968, zoon van Peter Anthoon Hubert Hermans en Willemina Veugelers.


Hij is getrouwd te Beesel op 21 april 1939 met
Anna Maria Digna Cuijpers, geboren te Beesel op 8 november 1886, overleden te Tegelen op 31 januari 1967, begraven te Reuver, dochter van Joseph Cuijpers en Anna Hubertina Evers.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 1 mei 1914 met Petrus Johannes Fellerhoff, spoorwegarbeider, geboren te Budel rond 1882, wonende te Beesel, overleden aldaar op 20 juni 1938, zoon van Bernard Hendrik Anton Fellerhoff en Maria Josephina Stultjens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina