Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cecilia Hermans, schoonmaakster bij de gemeente Neer en dienstmeid, geboren te Neer op 24 oktober 1889, wonende aldaar en te Horn, overleden aldaar op 18 oktober 1967, begraven aldaar op 21 oktober 1967, dochter van Peter Anthoon Hubert Hermans en Willemina Veugelers.


Zij is getrouwd te Horn op 27 augustus 1920 met
Leonard Hubert Oijen, bierbrouwer, geboren te Horn op 26 maart 1889, overleden aldaar op 28 maart 1986, zoon van Joannus Hubert Oijen en Anna Maria Hubertina Knoops.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, geboren te Horn op 2 april 1924, overleden te Roermond op 25 juli 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina