Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Hermans, geboren te Neer op 22 oktober 1885, wonende te Nederweert, overleden te Weert op 17 september 1980, begraven te Leveroij, zoon van Peter Anthoon Hubert Hermans en Willemina Veugelers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 13 juli 1923 met
Joanna Sillekens, geboren te Roggel op 25 juni 1887, wonende te Neer in het Dorp en te Nederweert, overleden te Leveroij op 21 maart 1975, begraven aldaar op 26 maart 1975, dochter van Henricus Sillekens en Anna Margareta Heeskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina