Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Johanna Naus, dienstbode, geboren te Neer op 26 juli 1890, overleden te Venray (Z) op 18 december 1978, begraven te Overloon op 22 december 1978, dochter van Hermanus Naus en Margaretha Jetten.


Zij is getrouwd te Helden op 1 mei 1916 (1) met
Conrardus Brummans, landbouwer, geboren te Helden op 26 februari 1886, overleden te Venray op 24 februari 1955, zoon van Theodorus Brummans en Margaretha Huijs.

Zij was gehuwd (2) met
Henricus Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina