Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Cornelis van Ooijen, landbouwer, geboren te Helden op 19 mei 1844, overleden aldaar op 5 maart 1923, zoon van Petrus van Ooijen en Aldegonde Geenen.


Hij is getrouwd te Neer op 31 mei 1881 met
Anna Maria Ida Hermans, geboren te Neer op 27 december 1845, overleden te Venlo op 21 oktober 1907, dochter van Jean Hermans en Marie Catharine Huyben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina