Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Albertina Caecilia van Roij, geboren te Horn op 22 november 1881, dochter van Gerardus van Roij en Helena Hubertina Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Helden op 10 september 1906 (1) met
Jozef van Doren, winkelier, geboren te Helden op 28 september 1873, zoon van Franciscus van Doren en Anna Gertrudis Pouwels.

Zij is getrouwd te Helden op 2 juni 1919 (2) met haar zwager
Julianus van Doren, winkelier, geboren te Helden op 27 juli 1879, zoon van Franciscus van Doren en Anna Gertrudis Pouwels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina