Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Niessen, dienstmeid, geboren te Neer op 26 januari 1889, overleden te Tegelen op 7 oktober 1981, dochter van Godefridus Niessen en Maria Catharina Strous.


Zij is getrouwd te Tegelen op 18 november 1912 met
Joachim Wilbers, fabrieksarbeider, geboren te Tegelen rond 1884, overleden aldaar op 14 maart 1968, zoon van Lambertus Wilbers en Anna Maria Beurskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina