Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Maria Peerlings, dienstmeid en dagloonster, geboren te Neer op 1 augustus 1846, wonende aldaar en te Tegelen, dochter van Silvester Peerlings en Hendrina Franken.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Johanna Gertrudis, dienstmeid, geboren te Neer op 25 december 1873, wonende te Tegelen, overleden aldaar op 31 januari 1963.
    Zij is getrouwd te Tegelen op 23 januari 1893 met Andreas Louis Hubert Orval, fabrieksarbeider, geboren te Tegelen rond 1874, zoon van Eugene Orval en Fredrika Susanna Probst.

Zij is getrouwd te Neer op 15 december 1879 (2) met
Hendrik Jacob Gubbels, arbeider, geboren te Kessel op 25 mei 1845, wonende te Tegelen, zoon van Pieter Gubbels en Joanne Gerardts.
(Hij is eerder getrouwd te Tegelen op 25 november 1872 met Johanna Gertrudis Peters, overleden voor 1879.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina