Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Peerlings, dienstmeid, geboren te Neer op 13 maart 1851, overleden te Tegelen op 27 juni 1925, dochter van Silvester Peerlings en Hendrina Franken.


Zij is getrouwd te Tegelen op 17 augustus 1872 met
Theodor Hamakers, pottenbakker, geboren te Tegelen op 17 juni 1849, zoon van Hendrik Hamakers en Angelina Gitmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Tegelen rond 1875, overleden te Beesel op 21 december 1942.
    Zij was gehuwd met Willem Hendrik Hubert Muller, geboren te Venlo rond 1874, overleden te Beesel op 14 september 1937, zoon van Antoon Joseph Hubert Muller en Hendrika Maria Hubertina Terpoorten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina