Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Magdalena Peeters, geboren te Neer op 26 oktober 1880, overleden te Venlo op 7 maart 1968, dochter van Conrardus Peeters en Cornelia Hubertina Vestjens.


Zij is getrouwd te Helden op 7 april 1902 met
Jacobus Verhaegh, landbouwer, geboren te Helden op 10 april 1880, zoon van Godefridus Verhaegh en Maria Catharina Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus Hubertus, geboren te Helden op 7 oktober 1900.
  • 2 : Conrardus Hubertus, zuivelbewerker, geboren te Haelen op 10 april 1903, overleden op 18 augustus 1972, begraven te Sevenum.
    Hij is getrouwd te Horst op 5 april 1929 met Petronella Josepha Fuchs, geboren te Born op 28 maart 1905, overleden te Sevenum op 5 februari 1996, dochter van Wilhelmus Fuchs en Maria Catharina Maessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina