Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anthoon Strous, knecht, geboren te Neer op 14 januari 1863, wonende te Herkenbosch, te Kessel en te Neer, overleden te Baarlo op 20 mei 1941, zoon van Guilliaume Strous en Bernardine Vogels.


Hij is getrouwd te Maasbree op 26 april 1895 met
Agnes Boumans, geboren te Baarlo op 13 september 1857, overleden aldaar op 10 mei 1938, dochter van Willem Boumans en Wilhelmina Aerts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina