Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Anthonius Hubertus Strous, landbouwer, geboren te Neer op 13 januari 1880, overleden aldaar op 8 februari 1958, zoon van Petrus Strous en Johanna Hubertina Dorethea Theelen.


Hij is getrouwd te Neer op 26 juni 1911 met
Maria Gertrudis Hubertina Geelen, landbouwster, geboren te Roggel op 1 maart 1880, wonende te Heythuysen, te Neer Vlaas en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 9 juni 1954, dochter van Engelbertus Geelen en Maria Gertrudis Salman.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina