Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hendrikx, geboren te Neer op 11 december 1880, wonende te Beesel en te Arcen, dochter van Petrus Hubertus Hendrikx en Theodora Willems.


Zij is getrouwd te Grubbenvorst op 10 oktober 1917 met
Jacobus Franciscus Hanraets, landbouwer, geboren te Grubbenvorst op 3 juli 1877, zoon van Johannes Hanraets en Elisabeth Steegh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Theodora, onderwijzeres, geboren te Arcen op 23 oktober 1918, wonende te Tilburg.
    Zij is getrouwd te Roggel op 25 augustus 1953 met Joseph Carolus Adrianus Maria Janse, gemeente-ambtenaar, geboren te Tilburg op 6 mei 1917, zoon van Josephus Cornelius Janse en Johanna Maria Elisabeth Hedwig Bodden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina