Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus van Lier, knecht en schaapherder, geboren te Haelen op 10 maart 1850, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Melick op 27 juli 1916, zoon van Jean van Lier en Anna Maria Obers.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 6 april 1888 met
Anna Maria Hubertina Moors, dienstmeid, geboren te Melick op 15 juni 1857, overleden te Roermond op 18 april 1938, dochter van Peter Matheus Moors en Ida Clerx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina