Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Eggels, geboren te Buggenum op 20 maart 1845, wonende te Neer en te Buggenum, overleden aldaar op 20 april 1887, zoon van Jean Eggels en Joanna Maria Vogels.


Hij is getrouwd te Buggenum op 22 november 1880 met
Maria Derix, landbouwster, geboren te Buggenum op 10 november 1857, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 september 1932, dochter van Guilliaume Derix en Agnes Hobus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Buggenum op 14 februari 1881.
  • 4 : Godefridus, geboren te Buggenum op 8 juli 1887.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina