Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Joosten, wonende te Maasbracht.


Hij was gehuwd met
Margaretha Leurs, wonende te Maasbracht.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Wilhelmus, landbouwer en strodekker, geboren te Maasbracht op 23 november 1814, wonende te Roggel, overleden aldaar op 23 november 1882.
    Hij is getrouwd te Maasbracht op 16 oktober 1844 met Gertrudis Elisabeth Schreurs, geboren te Maasbracht op 6 september 1818, overleden aldaar op 23 augustus 1869, dochter van Henricus Schreurs en Catharina van den Bosch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina