Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathis Janssen, metselaar, landbouwer en brandmeester, geboren te Neer op 7 mei 1852, overleden aldaar op 14 december 1940, zoon van Jean Janssen en Helena Smits.


Hij is getrouwd te Neer op 30 januari 1922 met
Petronella Peeters, huishoudster, geboren te Kessel op 9 december 1860, wonende te Kaldenkirchen (D), dochter van Geraard Peeters en Maria Catharina Bongaerts.
(Zij was weduwe van Theodoor Doemges, landbouwer, geboren te Bracht (D) rond 1854, wonende te Kaldenkirchen (D) en te Kessel, overleden aldaar op 27 februari 1919, zoon van Wilhelmus Doemges en Maria Sophia Ramaekers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina