Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Janssen, dienstmeid, geboren te Neer op 18 april 1885, wonende te Leeuwen, overleden te Horn op 2 oktober 1974, begraven te Leeuwen op 5 oktober 1974, dochter van Hendrikus Hubertus Janssen en Margretha Hubertina Niessen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 30 juni 1914 met
Gerardus Hubertus Janssen, metselaar, geboren te Maasniel op 29 januari 1877, wonende te Leeuwen, overleden te Roermond op 16 februari 1972, begraven te Leeuwen op 19 februari 1972, zoon van Hendrik Janssen en Mechtildis Roemen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina