Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hendrik van Cruchten, koetsier, rentenier en lid van het kerkbestuur, geboren te Sint Odiliënberg op 18 mei 1835, wonende te Roermond, overleden te Neer op 7 maart 1887, zoon van Wiro van Cruchten en Maria Catharina Clout.


Hij is getrouwd te Neer op 8 mei 1876 met
Dorothea van Helden, geboren te Neer op 26 mei 1828, overleden aldaar op 22 februari 1907, dochter van Antonius van Helden en Anna Catharina Heythausen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina