Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Dorssers, geboren te Neer op 25 maart 1875, overleden te Venlo op 4 juni 1931, dochter van Gerardus Dorssers en Anna Gertruda Coopmans.


Zij is getrouwd te Neer op 15 mei 1916 met
Johannes Peter Hubertus van Rijswijck, dienstknecht en landbouwer, geboren te Buggenum op 24 november 1878, overleden te Neer op 8 maart 1940, zoon van Henricus van Rijswijck en Maria Elisabeth van Dael.
(Hij is later getrouwd te Haelen op 21 november 1932 met Gertrudis Kuijpers, geboren te Haelen op 5 september 1883, overleden aldaar op 4 mei 1957, dochter van Arnoldus Kuipers en Johanna Kessels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina