Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Peeters, landbouwer, geboren te Helden op 30 november 1831, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 juni 1881, zoon van Bernardus Peeters en Petronella Geurts.


Hij is getrouwd te Neer op 28 januari 1875 met
Josepha Vogels, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 31 januari 1837, overleden te Helden op 18 oktober 1875, dochter van Renerus Vogels en Chatrijna Gerats.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 17 april 1868 met Peter Johannes Joosten, akkerbouwer en landbouwer, geboren te Neer op 17 februari 1841, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 28 april 1870, zoon van Pierre Joosten en Elisabeth Beurskens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina