Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Janssen, dienstmeid, geboren te Neer op 28 november 1881, wonende te Neer op Brumhold en te Beesel, overleden aldaar op 15 september 1942, dochter van Jozeph Janssen en Anna Maria Linssen.


Zij is getrouwd te Beesel op 13 juni 1924 met
Joannes Martinus Stroucken, arbeider, geboren rond 1884, wonende te Beesel, zoon van Jan Hendrik Stroucken en Maria Catharina van Bussel.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 13 juni 1919 met Anna Christina Verheijden, dienstmeid, geboren te Helden rond 1888, wonende te Beesel, overleden aldaar op 30 augustus 1923, dochter van Frans Verheijden en Anna Gertrudis Slots.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina