Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Gertrudis Heezen, overleden te Gennep op 11 mei 1844.


Zij is getrouwd te Gennep op 5 oktober 1833 met
Peter van Bekkum, geboren te Gennep rond 1802, overleden aldaar op 25 juli 1844.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, schoenmaker en dagloner, geboren te Gennep op 16 september 1838, overleden te Roggel op 1 augustus 1883.
    Hij is getrouwd te Neer op 1 oktober 1874 met Joanna Hobus, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 13 juli 1854, overleden te Roggel op 24 maart 1884, dochter van Pierre Hobus en Petronille Metsemaekers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina