Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Linssen, geboren te Neer op 11 december 1856, overleden te Beesel op 23 november 1920, zoon van Hendrik Linssen en Catharine Joosten.


Hij is getrouwd te Beesel op 19 mei 1911 met
Allegonda de la Roij, geboren te Kessel rond 1860, overleden te Beesel op 29 januari 1942, dochter van Godfried de la Roij en Henriette van Lier.
(Zij is eerder getrouwd te Kessel op 23 november 1888 met Hubertus Toebosch, kuiper, geboren te Beesel rond 1853, zoon van Willem Toebosch en Ida Gommans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina